Hardware 2018-11-09T10:00:11+00:00
Vastgoed presentatie software

voor elke situatie een gepaste oplossing

Wij bieden u verschillende oplossingen om uw vastgoedportfolio zo goed, snel en effectief mogelijk te etaleren

Complete oplossingen voor het tonen van uw huizenaanbod in uw etalage

Vastgoed Etaleur kan u compleet ontzorgen op het gebied van digitale vastgoed presentatie. Wij bieden diverse totaaloplossingen met daarin alle producten en services die u nodig heeft om uw actuele vastgoedaanbod geheel automatisch, accuraat en aantrekkelijk te tonen aan bezoekers en passanten van uw makelaarskantoor. Wij verzorgen zowel de software, hardware als presentatie template in uw huisstijl. Uiteraard kan in dezelfde presentatie ook gerelateerd nieuws of advertenties getoond worden.

Met een complete oplossing heeft u nergens meer omkijken naar

Met onze totaaloplossingen heeft u nergens meer omkijken naar. Wij selecteren de juiste hard- en software en zorgen ervoor dat dit werkend wordt opgeleverd. Al onze oplossingen bestaan uit de volgende onderdelen:

 • Vastgoed Caster software

 • Een professioneel A-brand display geschikt voor etalages

 • Media controller (Intel NUC)

 • Bevestigingssyteem

 • Bekabeling en kleinmateriaal

 • Installatie

 • Presentatie template in eigen huisstijl

 • Gebruikerstraining op locatie

Voor iedere situatie een passende oplossing

Vastgoed Etaleur biedt u drie complete pakketten. Zo hebben wij voor iedere situatie de juiste oplossing. In alle oplossingen sluiten hardware en software naadloos op elkaar aan.

 1. Vastgoed Caster Complete
 2. Vastgoed Caster Interactive Mobile Complete
 3. Vastgoed Caster Through Glass Complete
Vastgoed Presentatie Software en totaaloplossingen / www.vastgoedetaleur.nl

Vastgoed Caster
Complete

Deze totaaloplossing bestaat uit de passieve software variant aangevuld met een professioneel A-brand high brightness display. Deze oplossing wordt geleverd inclusief media controller (Intel NUC), ophang- bevestigingssyteem, bekabeling en kleinmateriaal. Ons eigen installatieteam zorgt voor een vlekkeloze en snelle plaatsing, na een korte instructie van het CMS kunt u dezelfde dag nog gebruik maken van uw totaaloplossing en uw vastgoed aanbod presenteren aan uw bezoekers of passanten.

Leaseprijs al vanaf:

70,-p/m.*
 • Aanschafprijs: € 2720,-
 • incl. transport, installatie en gratis software updates
Vastgoed Presentatie Software en totaaloplossingen / www.vastgoedetaleur.nl

Vastgoed Caster
Interactive Mobile Complete

Deze totaaloplossing bestaat uit de interactive mobile software variant aangevuld met een professioneel A-brand high brightness display. Deze oplossing wordt geleverd inclusief media controller (Intel NUC), ophang- bevestigingssyteem, bekabeling en kleinmateriaal. Ons eigen installatieteam zorgt voor een vlekkeloze en snelle plaatsing, na een korte introductie en demonstratie kunt u dezelfde dag nog gebruik maken van uw Vastgoed Caster IM totaaloplossing.

Leaseprijs al vanaf:

70,-p/m.*
 • Aanschafprijs: € 2720,-
 • incl. transport, installatie en gratis software updates
Vastgoed Presentatie Software en totaaloplossingen / www.vastgoedetaleur.nl

Vastgoed Caster
Through Glass Complete

Deze totaaloplossing bestaat uit de interactieve Through Glass software variant aangevuld met een professioneel A-brand high brightness display. Deze oplossing wordt geleverd inclusief touch folie, media controller (Intel NUC), plafondbeugel of vloerstandaard, bekabeling en kleinmateriaal. Ons eigen installatieteam zorgt voor een vlekkeloze en snelle plaatsing, na een korte introductie en demonstratie kunt u dezelfde dag nog gebruik maken van uw Vastgoed Caster TG totaaloplossing.

Leaseprijs al vanaf:

89,-p/m.*
 • Aanschafprijs: € 3495,-
 • incl. transport, installatie en gratis software updates

*Exclusief software licentie

Professionele beeldschermen geschikt voor etalages

Wij werken uitsluitend met professionele beeldschermen, van 43 t/m 75 inch, van gerenommeerde merken. Deze onderscheiden zich van gewone televisieschermen doordat ze zijn gemaakt van industriële componenten, speciaal voor zakelijke toepassingen. Wat ervoor zorgt dat de schermen moeiteloos 24 uur per dag kunnen functioneren zonder dat er oververhitting of andere storingen optreden. Ook in de volle zon. De hoge lichtintensiteit van de beeldschermen zorgen ervoor dat deze ook in etalages perfect beeld leveren.

Vastgoed Caster Through Glass technologie

Maak van uw etalage één groot interactief scherm

De innovatieve Touch Folie transformeert uw bestaande etalage in een groot interactief display. Omdat de folie aan de binnenzijde van de etalage gemonteerd wordt, is het niet gevoelig voor mogelijke schade die passanten aan de etalage aanbrengen.

Zorg ook buiten de openingstijden voor maximale exposure en breidt het gebruik van uw etalage uit met onze Vastgoed Caster TG Totaaloplossing. Wij transformeren uw etalage van statisch naar een interactief medium dat uw klanten zelf kunnen bedienen. U kunt met touch folie uw etalage op eindeloos veel nieuwe manieren inzetten om de aandacht van de consumenten te boeien en te binden.

In combinatie met onze through glass speakers, voegt u de dimensie geluid toe aan uw vastgoed presentatie. Kortom: met onze Vastgoed Caster Through Glass Totaaloplossing wordt elk glas of acryl oppervlak tot een volwaardig touchscreen getransformeerd.

Vastgoed Etaleur - uw vastgoed presentatie specialist. www.vastgoedetaleur.nl

Vertoon uw vastgoedaanbod digitaal in uw etalage en profiteer van tal van voordelen:

 • Trek de aandacht van passanten

 • Automatische weergave door koppeling met uw CRM systeem

 • Uw aanbod is 24 uur per dag en zeven dagen per week actueel

 • Het up-to-date houden van uw aanbod kost u geen tijd

 • U bespaart op print en personeelskosten

 • Uw aanbod wordt herkenbaar in uw eigen huisstijl getoond

 • U onderscheidt zich als innovator ten opzichte van uw concurrentie

 • U kunt uw aanbod interactief maken. Waarbij uw publiek zelf de controle krijgt over de informatiestroom en een terugbelverzoek kan achterlaten

 • U heeft de mogelijkheid om ook andere content te tonen zoals actualiteiten en vastgoednieuws

 • U kunt inkomsten genereren door advertentieverkoop op uw schermen

Vastgoed Etaleur - uw vastgoed presentatie specialist.

Neem contact met ons op

* verplicht veld

WhatsApp chat